Artikel markedsføring

De fleste internetsteder modtager omkring 75% af de besøgende fra søgemaskiner som Google, Yahoo eller MSN. Google er worldwide afsætningsmarked lederen i search engine marked. På grund af dette faktum er det meget vigtigt for enhver webmaster i verden til at arkivere gode placeringer i Google’s search engine søgningen sider (SERPs).

Den mest effektive måde at arkivere god placering i search engine søgningen sider er at samle en masse indgående links fra myndigheds lokaliteter for en bestemt niche. For mange webmastere sælge links var ganske rentabel måde at tjene nogle penge. Den månedlige pris for et link er primært baseret på den side rang af det websted, der sælger linket. Den side rang tildeles af Google og er synlig i Google Toolbar. For nylig straffes Google de fleste link salg sites. Mange af disse websteder mistet noget af deres Page Rank. Dette er grunden til hvorfor sælge links er mich mere vanskeligt i dag eller du vil få meget mindre penge for links.

Så for Google sælger links er mod deres retningslinjer – er link udvekslinger mod deres webmaster retningslinjer samt. Men Google foreslår for at indsamle mange kvalitet indgående links for at arkivere bedre placeringer i search engine søgningen sider.

Maj velkendt web biblioteker mistet det meste af deres Page Rank så godt. En masse mapper blev straffet så de fleste af dem er ubrugelige for linket campaings.

En af de sjældne muligheder for webmaster at få god kvalitet indgående links er en artikel directory.Du er nødt til at skrive artikler og indsende dem til en mappe. Det er meget vigtigt, at du skriver unikt indhold, fordi Google også reduceret Page Rank für mange duplikere indholdssider. Det er mere sandsynligt at få en god indgående link fra en artikel directory, hvis du indsender unikt indhold.


Skriv et svar