En partner kan sove i en seng med dig: Fordelene

Det er ikke let at tilbringe den første nat sammen i sengen. Det er ikke let at føle sig utilpas, stå op på ulige timer eller finde ud af din partners præferencer. Her er nogle tips, der hjælper dig med at vælge den rigtige sovestilling og sengestilling. Her er nogle forslag. Hvis du er i tvivl, så spørg din partner. Tag den bedste beslutning for dig – læs dette indlæg her.

Forskning viser, at deling af en seng med en partner kan have sundhedsmæssige fordele. Det kan forbedre din søvnkvalitet, blodtryk, betændelse og immunsystem. Forskning viser også, at dem med partnere i seksuelle forhold er mindre tilbøjelige end dem uden. Det kan også forbedre dit humør og modvirke depression. Her er nogle af de største fordele ved at sove med din partner. Talrige undersøgelser bakker op om disse fordele.

Udtrykket “på sengene” refererer til nogen eller noget, der ligger oven på sengens dæksler. Det kan være mennesker, kæledyr eller genstande. Udtrykket bruges ikke til at beskrive sovende mennesker. Eksempler inkluderer at lægge vasketøj ud på sengen og derefter lægge det væk. At læse en bog eller en billedbog er et andet almindeligt eksempel. Katte kan endda sove, når ingen kigger. Fortsæt med at læse for at lære at sige “i sengen”.

Visse sovestillinger kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Acid refluks kan være mere almindeligt, hvis du er tilbøjelig til at sove på ryggen. Din kropsholdning kan også være problematisk, da sove på din side kan forårsage nakkesmerter og snorken. Det er bedst at ligge på maven, når du sover. Hvis du har problemer med at sove på maven, kan en pude eller et foldet håndklæde være en bedre mulighed.

Forskning har vist, at folk, der har en partner som en rutine, sover bedre og er mindre tilbøjelige til at stå op på en rimelig time. Professor Orfeu Buxton fra Penn State University hævder, at en partner kan forbedre søvnkvaliteten og mindske behovet for at drikke alkohol og koffein. Kvinder vågner tidligere end mænd, mens kvinder falder i søvn samme mængde. Det kan være, at mænd sover bedre, når de har en partner. Få en partner så hurtigt og så ofte som muligt!

Du skal muligvis hjælpe din baby med at flytte til sin egen seng, hvis han har sovet i samme seng i lang tid. Det kan være nødvendigt at udvikle en trinvis plan med dit barn. Du kan hjælpe dit barn med at vænne sig til en ny seng ved at lade ham sove i din egen seng gradvist. Dette vil hjælpe din baby med at føle sig selvsikker og uafhængig. Dette vil gøre overgangen lettere og mindre stressende for alle.


Comments are closed