Farver sjæl Colour Therapy

Farve omgiver os, vi lever og ånde farve ofte på et ubevidst plan. Hvor mange af os tager farve for givet? Vi er ofte så travlt i vores hverdag til at stoppe op og indse, kalejdoskop af farver, der omgiver os. Forestil dig en verden uden farve; Hvordan vil det påvirke vores følelser og følelser, vores kreative udtryk og vores opfattelse af den verden vi lever i?

Farver i vores miljø påvirker os på daglig basis, kan de fungere som ubevidste udløsere, der har indflydelse på hvordan vi tænker, føler og reagerer på verden omkring os. Vi er i stand til at se omkring 7,000,000 farver, nogle kombinationer kan oprette et sammenstød mellem sanserne hvor som andre farve kombinationer skabe en atmosfære af harmoni og balance. Den ‘rigtige’ valg af farver kan skabe et fristed for afslapning eller et miljø, der kan øge produktiviteten, stimulere sindet og øge energi-niveauer.

Farver påvirker os alle på et meget dybt plan, vi bruger ofte farve til at beskrive, hvordan vi føler. Instinktivt ved vi, hvad en bestemt farve symboliserer til os, eller hvordan det gør os til at føle. Tænk på sætninger som ‘følelse blå’, ‘i lyserøde’ eller ‘røde med rage’.

Farveterapi virker på princippet om, at vi alle er behov for lys og farver til at holde godt afbalanceret og ved godt helbred. Dagslys indeholder alle farverne af spektret, som vores energicentre brug for at bo godt fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Det er afgørende, at vi tilbringe mindst en halv time om dagen i naturligt dagslys uanset vejret, som vi absorbere lys og farvede stråler gennem vores øjne og hud.

Hvordan kan vi vide hvilke farver, vi har brug for?

Farve omgiver os overalt, nogle farver bogstaveligt talt springe ud på os, øjeblikkeligt og instinktivt vi indånder, som vi oplever “must have” følelsen. Disse er de farver, der skal vi omgiver os med på den pågældende dag. Vi kan placere farvede objekter i vores arbejdsplads eller dekorere vores boligareal med blomster i vores valgte farve. Vi kan bære tørklæder, tøj eller stykker af semi ædle smykker i vores valgte farve.

Gå for at finde ud af mere om farve terapi uddannelse og den transformationelle effekt det kan have på vores hverdag og overordnede sundhed besøg farver af sjæl – Tilmeld dig online for at modtage et gratis nyhedsbrev, modtager en gratis mini læsning, deltage i en online forum, shopping og adgang til en række oplysninger og nyheder om farve terapi.

Skriv et svar