Hvordan man passerer lufthavn Checkpoint hurtigt

Mange rejsende behøver at spilde tid i kø for Screenere i lufthavnen. Dette er uundgåelig, og det er i forreste linje personale, som du ser som du gør din vej mod porten er bare bier. De er ikke Kongressen og de er ikke den store paryk beslutningstagere. Hvis til tider de ud som robotter, afviger meget lidt fra deres spcheel, det er fordi de har procedurer, de skal følge og afviger fra standard operation proceduren er ikke en mulighed.

Der er en række ting du kan gøre dig selv til at fremskynde langs. Anført nedenfor er de top ti tips til at hjælpe dit besøg i lufthavn sikkerhed checkpoint hassle-omkostningsfrit.

1. må ikke bære bukser eller seler, der indeholder en masse af metal. Hvis du ikke kan fjerne metal før passerer gennem en metaldetektor, vil du blive sendt til yderligere screening, hvilket øger din ventetid.

2. bærbare computere og videokameraer, der bruger kassettebånd, ikke digitale kameraer, har brug at komme ud af deres bæretaske før passerer gennem x-ray maskine. Har disse elementer ud af sagen, før du når tabellen for at afhænde deres varer.

3. bære tennissko eller kendte lufthavn venlige fodtøj, så du vil undgå modregning alarm på gåturen gennem metaldetektor. Ofte vil Screenere opfordre dig til at tage dine sko inden de passerer gennem en metaldetektor. Hvad mange passagerer undlader at anerkende er at mange, mange skoproducenter sted stål skafter (understøtter) i sjælene af sko. Bare fordi du ikke kan se metal, betyder ikke, at de er metal-fri.

4. Hvis du har en anelse om, at din bæltespænde eller større metal ur kan modregne de metaldetektor, fjerne dem mens du venter i kø og få dem klar til at placere i en bin.

5. har dit boarding pass og regering udstedt foto-ID let tilgængelige. Nogle lufthavne har nogen kontrollerer dit boarding pass og ID som du først nærme sig din forhal, så kort tid derefter er der en anden medarbejder anmoder om det samme. Faktisk de kan spørge til de samme ting, men disse medarbejdere, ofte en en føderal medarbejder og en en privat virksomhed medarbejder, mens du kigger på de samme ting, er ikke på udkig efter det samme. Hver person har en anden rolle at udfylde. Hvis du nødt til at grave i din pung eller tegnebog for disse varer, vil det øge ventetiden. Sikre dit boarding pass er trukket ud af flyselskab kuvert.

6. kun ufremkaldte film med en hastighed på 800 eller højere bør hånd tjekket. Alle andre engangstændere kameraer, film i 100, 200 eller 400 hastighed og digitale kameraer er sikkert at passere gennem x-ray. Ved din filmhastighed før nå x-ray maskine.

7. Lad alle værktøjer, schweiziske hær knive, spidse ende saks og bladet Proptrækkere i din indcheckede taske. Du kan ikke bringe dem ombord flyet i din håndbagage. Hvis tasken skal søges i for at finde disse emner, vil det helt sikkert øge din ventetid.

8. klapvogne og kæledyr luftfartsselskaber skal passere gennem x-ray maskine. Fjerne dine børn og kæledyr fra dette udstyr inden x-ray.

9. de fleste små smykker som ringe, halskæder og øreringe vil ikke udløse alarm. Ikke gider spilde tid at fjerne dem.

10. ja skal din fanny pack, skjulte penge bælte og tegnebog på en snor omkring din hals passere gennem x-ray, har det klar til at placere i en bin.

Med denne metode, kan du passere metaldetektor let uden megen kontrol fra officererne. Når du flyver næste gang, bruge disse strategier og forsøge at have det sjovt ved at være forberedt!

Skriv et svar