Påfyldning og pakning industrien artikler og pressemeddelelser

En ny artikel bibliotek er netop blevet frigivet til world wide web. Som navnet antyder, påfyldning og Packaging.com er ikke en standard artikel bibliotek, men er meget dedikeret til påfyldning og emballageindustrien.

Medmindre de fleste emballageindustrien relaterede nyheder biblioteker, at charge enorm mængde – nogle gange flere hundered eller endda tusindvis af dollars på medlemskab gebyrer, påfyldning og Packaging.com er – og vil altid forblive – helt gratis!

Redaktører og marketing folk ud af fylde- og pakkeindustrien er wolcome til at indsende deres artikler, nyheder, pressemeddelelser eller produkt previews gratis. Nu medlemsbidrag, og ingen kompliceret medlemskab opsætningsprocedurerne.

Ikke desto mindre, den høje kvalitet af denne fyldning og emballage relaterede register vil blive opretholdt af en stab af menneskelige redaktører, alle er specialister i deres industri relaterede felter, som vil tjekke hver post herom. Dette vil ske hurtigt, så godkendelse til alle nye poster, vil normalt ydes inden for en vis timer kun.

Så vil ligegyldigt Hvis you´re bare på udkig efter oplysninger om enhver påfyldning og pakning emne eller hvis du agter at skrive den seneste presse frigivelse af din virksomhed, det ikke koste dig noget!

Store emner i den nye artikel directory omfatter:

> Drikkevareindustrien

> Fødevareindustrien

> Brancheorganisationer

> Jobmuligheder

> Ikke-Food-industrien

> Emballeringsudstyr

> Emballageindustrien

> Emballagematerialer

> Farmaceutisk emballage

Den nye industri directory er nu oppe og køre.

Hvis du er relateret eller blot interesseret eller i påfyldning og emballageindustrien, er du velkommen til at besøge vores websteder og Søg eller sende dine artikler, nyheder, pressemeddelelser eller produkt previews til vores højt profilerede mapper.

Skriv et svar