Spur Gears-en introduktion

Hvad er en gear?

Et gear er et hjul med tænder omkring sin omkreds. Formålet med fremskrivningerne er mesh med lignende tænder på en anden mekanisk enhed. Deres formål er at overføre kraft i en retning, der tangerer til deres overflade. Rotation af et af tandhjulene forårsager nødvendigvis de andre redskaber til at rotere. På denne måde kan roterende bevægelse overføres fra en aksel til en anden. Hjulene på en gear er forskellige i størrelse, således at de kan producere øget eller nedsat drejningsmoment eller hastighed, som kræves. Talrige friskning legeringer, støbejern, pulver-metallurgi og endda plast der anvendes til fremstilling af redskaber. Men stål er mest almindeligt anvendte på grund af deres høje styrke og lave omkostninger.

Spur gear

Spur gear er den simpleste og sandsynligvis den mest almindelige type af gear.Deres generelle form er en cylinder eller en disk. Tænderne projekt radialt, og med disse lige skære redskaber, forkanten af tænderne er justeret parallelt med akse i rotation. Disse redskaber kan kun mesh korrekt, hvis de er monteret parallelt akse. En anspore gear bruges til at overføre roterende bevægelse mellem parallelle skakter og aksler rotere i modsatte retninger. Sådanne ordninger kaldes også eksterne spur-gear.

Interne spur-gear

En variant af en ekstern spur-gear er den interne spur-gear. Deres arbejde er lignende, bortset fra at gear tænder på indersiden diameter. Den meshing arrangement i en intern spur-gear giver mulighed for en større belastningskapacitet i en begrænset plads. Aksel aksen forbliver parallelle og aktiverer en kompakt reduktion med rotation i samme forstand. Geometrien af en indre spur-gear er ideel til epicyclic gear design.En konveks profil muliggør god overflade udholdenhed.

Lille spur-gear

Den samme mekanisme som for en større spur-gear kan gennemføres i en forholdsvis lille plads. Lille spur-gear er produceret ved hjælp af fine-pitch værktøjer til at gøre meget små gear tænder.De kan være meget let og kompakt og særdeles effektiv. Lille spur-gear er generelt forbundet med miniature præcision applikationer såsom luft-og rumfartsindustrien eller instrumentation. En stilk pinion er en lille spur-gear, der ikke har et hul keder sig gennem aksen og er gjort intrical til en aksel eller stammer.

Precision spur-gear

Spur gear for aerospace og andre meget fine og præcise programmer har skal udarbejdes afslutningsvis ekstremt tolerancer. Dette indebærer brug af flere meget kontrolleret fabrikation trin og avancerede fremstiller udstyr som skæring apparater, forkoksning fartøjer, quenching udstyr, osv. Kun faglærte og velbevandret operatører forpligter sig endvidere, produktionen af en præcision spur gear. Det er vigtigt at presicion spur gear er helt præcise og designet til den nøjagtige specifikationer behov.

Om forfatteren

Rino mekaniske komponenter Inc. er en fremstilling ressource, som er specialiseret i produktion af alle typer af mekaniske komponenter, herunder luftmotorer.Mekaniske dele er brugerdefinerede foretaget som pr kundens specifikationer. En garanti på to år er forsynet med alle produkter. Alt udstyr er i top kvalitet lavet præcis til forbrugerens smag.

© Copyright 2005-07, Rino mekaniske komponenter Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Denne artikel er Copyright beskyttet. Genudgiver & syndikering af denne artikel gives bevares kun med behørig kredit, som nævnt, i genudgives artiklen. Tilladelse til at genoptrykke eller genudgive ikke give afkald på enhver ophavsret. Tekst, hyperlinks indlejret på artiklen og overskrifter bør forblive uændret. Denne artikel må ikke bruges i uopfordrede mails.


Skriv et svar